Chef Andrе Tokev

Аз ще бъда доволен, когато клиентът си тръгва щастлив, а суперзвездата е чинията, която съм създал!

 

 

Oсновател на Българска Асоциация на професионалните готвачи в България, официално жури на най-престижния конкурс за професионални готвачи в Европа “Bocuse d “Or” и носител на единствената за източна Европа диплома „Global Masterchef Degree”.  Андре е на 46 години, роден е в Лайпциг в семейство на българин и германка. Кариерата му минава през големи хотелски вериги в цял свят, две от които са носители на звезди Michelin.

Готвенето за Андре е удоволствие, постигнато чрез перфекционизъм и здрава дисциплина.

"Кулинарията е като живота – доставя удоволствие на всеки, защото всеки може да се включи в това преживяване. Най-важното е да се приеме, че няма идеален ресторант. Не е важно един ресторант да се хареса на всички. Затова той трябва да изгради собствена атмосфера, собствена физиономия, да развива собствена идентичност. Важно е това да се прави, вдъхновено с желание и с любов. Заповядайте заедно да изживеем  ароматите и вкусовете на ястията.  Да се  докоснете до моя кулинарен живот, преминал през различните държави и култури на хранене!

Великата кухня е като велика държава- трябва да има история и ценности."  - Андре Токев

 

 

 

 

 

AndrE_0116_0032b

 

Partner / Сътрудничество

 

MasterchefLogoOMVLogoLogoAndre

OMV Bulgaria Зареди с вкус с новото ни меню сандвичи по рецепта на шеф Андре Токев!
Избери между Италиански, Баварски, Франкфуртер, Вегетариански и Сладък сандвич за едно истинско кулинарно пътешествие с OMV!
Не пропускайте MasterChef България с Andre Tokev!
Да вложиш цялото си сърце, да овладееш съвършенството, да освободиш въображението си... Много стратегии, една кулинарна арена.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
HILTON SOFIA with chef André Tokev

It was a pleasure for us to host the Electrolux presentation event at Seasons Restaurant with a cooking demonstration by...

Posted by Hilton Sofia on Thursday, 4 February 2016